fbpx

Арахісові панкейки

Індгредієнти:

  • 1 яйце
  • 1 склянка молока
  • 2 ст. арахісової пасти
  • 2 ст. коричневого цукру «темний мусковадо»
  • 1 ст. рослинного масла
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 70 г. вівсяного борошна
  • 100 г пшеничного борошна
  • Дрібка солі

 

Приготування:

  1. У великій мисці збити міксером яйце, молоко, арахісову пасту та цукор. Збивати близько хвилини, щоб утворилися бульбашки повітря.
  2. У рідку суміш просіяти через сито обидва види борошна, розпушувач і сіль. Знову все збити міксером. Тісто має бути консистенції густого кефіру. Якщо буде рідкувато, додайте ще ложку борошна. Наприкінці додати 1 ст. рослинної олії та перемішати тісто. Залишити тісто на 30-60 хвилин.
  3. Добре розігріти сковороду з антипригарним покриттям. Випікати панкейки на маленькому вогні.
  4. Для кожного панкейку вилити на сковороду 1 ст. тіста. Як тільки тісто покриється великими бульбашками, можна перевертати. На звороті пекти 15-20 сек.
  5. Панкейки мають ніжний арахісовий смак. Їх чудово доповнить домашній йогурт, ягоди та мед.