
Індгредієнти:
- 60 г. повітряного рису (приблизно 2 чашки)
- 100 г. арахісової пасти
- 1 ст. л. сиропу
- Велика морська сіль
- 100 г. шоколаду
Приготування:
- Арахісову пасту та кленовий сироп помістити в сотейник і поставити на маленький вогонь. Безперервно помішуючи підігріти до однорідної гладкої маси. Коли маса злегка охолоне, додати повітряний рис і добре перемішати.
- Квадратну форму для випічки або пластиковий контейнер застелити пергаментом. Зверху висипати рисову масу та добре утрамбувати.
- Шоколад дрібно порубати і розтопити в мікрохвильовій печі або водяній бані. Повітряний рис залити зверху розтопленим шоколадом. Поверх шоколаду додати трохи кристаликів великої морської солі. Прибрати у холодильник на 1 годину. Витягнути та розрізати десерт на квадрати.