Брауні з арахісової пастою

 

Індгредієнти:

  • 100 г. вершкового масла
  • 60 г. чорного шоколаду
  • 150 г. цукру
  • 2 яйця
  • 100 г. муки
  • 30 г. какао
  • Дрібка солі
  • 1 ст. л. арахісової пасти
  • 1 ч. л. ванільного екстракту

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:

  1. Борошно просіяти разом із какао.
  2. Вершкове масло розтопити. Додати цукор і перемішати до однорідного стану. Віночком втрутити яйця. Сильно не збивати. Тісто має бути гладким, а не повітряним. Додати ванільний екстракт. Підмішати борошно, що просіяє, з какао і сіль.
  3. Шоколад розтопити та акуратно ввести в тісто.
  4. Духовку розігріти до 170°C. Форму для випікання застелити пергаментом і вилити в неї тісто. Зверху викласти арахісову пасту і кілька разів провести вилкою, малюючи вісімки.
  5. Випікати брауні 30 хвилин. Остудити щонайменше 30 хвилин перед подачею.