
Індгредієнти:
- 100 г. вершкового масла
- 60 г. чорного шоколаду
- 150 г. цукру
- 2 яйця
- 100 г. муки
- 30 г. какао
- Дрібка солі
- 1 ст. л. арахісової пасти
- 1 ч. л. ванільного екстракту
Приготування:
- Борошно просіяти разом із какао.
- Вершкове масло розтопити. Додати цукор і перемішати до однорідного стану. Віночком втрутити яйця. Сильно не збивати. Тісто має бути гладким, а не повітряним. Додати ванільний екстракт. Підмішати борошно, що просіяє, з какао і сіль.
- Шоколад розтопити та акуратно ввести в тісто.
- Духовку розігріти до 170°C. Форму для випікання застелити пергаментом і вилити в неї тісто. Зверху викласти арахісову пасту і кілька разів провести вилкою, малюючи вісімки.
- Випікати брауні 30 хвилин. Остудити щонайменше 30 хвилин перед подачею.