Чайний кекс з родзинками та фундуковою пастою

 

Індгредієнти:

  • 200 г. темних родзинок
  • 100 г міцного чаю
  • 30 г. рому
  • 130 г. муки
  • 5 г. розпушувача
  • 30 г. пасти з фундуку
  • 2 яйця
  • 35 г. цукру
  • 50 г. коричневого цукру

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:

  1. Родзинки добре промити, залити теплим чаєм, додати ром і прибрати в холодильник на добу.
  2. Потім додати коричневий цукор. Коли цукор розчиниться, додати пасту з фундука і добре перемішати.
  3. Борошно просіяти разом із розпушувачем. Яйця збити з цукром до освітлення та збільшення обсягом. До родзинок додати спочатку муку|борошно| і добре перемішати, потім в 2 прийоми додати яйця. Акуратно перемішати
  4. Дно форми вистелити пергаментом, стінки змастити вершковим маслом. Вилити тісто у форму.
  5. Випікати 1 годину при 160°C.