
Індгредієнти:
- 200 г. темних родзинок
- 100 г міцного чаю
- 30 г. рому
- 130 г. муки
- 5 г. розпушувача
- 30 г. пасти з фундуку
- 2 яйця
- 35 г. цукру
- 50 г. коричневого цукру
Приготування:
- Родзинки добре промити, залити теплим чаєм, додати ром і прибрати в холодильник на добу.
- Потім додати коричневий цукор. Коли цукор розчиниться, додати пасту з фундука і добре перемішати.
- Борошно просіяти разом із розпушувачем. Яйця збити з цукром до освітлення та збільшення обсягом. До родзинок додати спочатку муку|борошно| і добре перемішати, потім в 2 прийоми додати яйця. Акуратно перемішати
- Дно форми вистелити пергаментом, стінки змастити вершковим маслом. Вилити тісто у форму.
- Випікати 1 годину при 160°C.