fbpx

Дуже шоколадний пудинг із авокадо (веганський рецепт)

 

Індгредієнти:

  • 1.5 середніх стиглих авокадо
  • 2 ч. л. какао порошку
  • 2 ст. л. кленового сиропу
  • 1 ст. л. з гіркою арахісової пасти
  • Дрібка солі
  • 2 ст. л. рослинного молока чи води
  • ½ ч.л. ванільного екстракту
  • 1 апельсин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:

  1. Для цього рецепту авокадо має бути дуже стиглим і м’яким. Для того, щоб незрілий авокадо швидше дозрів, можна покласти його в паперовий пакет разом з яблуками і, щільно закривши, прибрати в темне місце на день-два.
  2. Всі інгредієнти, крім апельсина, скласти в чашу блендера і збити до гладкого, однорідного стану.
  3. Кленовий сироп можна замінити медом (беріть мед з максимально нейтральним смаком) або цукровою пудрою. Також можна використовувати замочені у теплій воді фініки.
  4. Частки апельсина очистити від білих плівок, розрізати та прикрасити ними пудинг.