fbpx

Екзотична гранола «Піна Колада» із кокосовою манною

Індгредієнти:

  • 400 г. плющеної вівсянки (не швидкого приготування)
  • 130 г. свіжого ананасу
  • 50 г. кокосової манни
  • 40 г. кокосової стружки
  • 100 г. свіжого кокосу
  • Цедра 1 лайма
  • 200 г. сушеного ананасу
  • Мед, кокосовий цукор або сироп агави за бажанням.

Приготування:

  1. Для граноли обирайте солодкий, стиглий ананас та плющену вівсянку не швидкого приготування.
  2. У чаші блендера змішати ананас та кокосову манну. Збити до однорідності. Якщо ви віддаєте перевагу більш солодкій гранолу, можна додати кокосовий цукор або сироп агави. Можна додати мед, але тоді вибирайте сорт з не дуже насиченим смаком, щоб не перебити ніжний аромат кокосу.
  3. Свіжий кокос нарізати гострим ножем пластинками.
  4. У велику миску висипати вівсянку, кокосову стружку та цедру лайма. Перемішати. Додати ананасове пюре з кокосовою манною та розтерти руками.
  5. Духовку розігріти до 170С. Деко застелити пергаментом і розкласти на ньому масу для граноли шаром 1.5 см. Поставити в розігріту духовку і випікати 30-40 хвилин, перемішуючи кожні 10 хвилин.
  6. Гранолу остудити. Сушений ананас нарізати кубиками та змішати з вівсянкою.