fbpx

Екзотичне морозиво з кокосовою глазур’ю

 

Індгредієнти:

  • 200 г. пюре манго
  • 100 г. кокосових вершків
  • 100 г. кокосового молока
  • Сік ½ лайма

 

Для глазурі:

 

 

 

Приготування:

  1. Пюре манго змішати з кокосовим молоком та вершками, додати сік ½ лайма. Збити блендером до однорідності. Морозиво готується дуже легко і при цьому має насичений смак. Морозиво можна готувати в морожениці або просто розлити формочками. Якщо ви відразу розливаєте суміш формочками, то краще кокосове молоко замінити кокосовими вершками. Так текстура вийде ніжніше.
  2. Для глазурі кокосову манну розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Занурити в глазур морозиво. Відразу посипати горіхами та цедрою лайма. Глазур схоплюється дуже швидко, буквально 15-20 сек.