
Індгредієнти:
- 200 г. пюре манго
- 100 г. кокосових вершків
- 100 г. кокосового молока
- Сік ½ лайма
Для глазурі:
- Кокосова манна
- Горіхи
- Цедра лайма
Приготування:
- Пюре манго змішати з кокосовим молоком та вершками, додати сік ½ лайма. Збити блендером до однорідності. Морозиво готується дуже легко і при цьому має насичений смак. Морозиво можна готувати в морожениці або просто розлити формочками. Якщо ви відразу розливаєте суміш формочками, то краще кокосове молоко замінити кокосовими вершками. Так текстура вийде ніжніше.
- Для глазурі кокосову манну розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Занурити в глазур морозиво. Відразу посипати горіхами та цедрою лайма. Глазур схоплюється дуже швидко, буквально 15-20 сек.