Індгредієнти:
- 1 ст. л. кокосової манни
- 2 ст. л. насіння чіа
- 250 мл. очищеної води
- 1 ч. л. кленового сиропу чи меду (за бажанням)
- Пюре манго
- Малина
- Сіль на кінчику ножа
Приготування:
- Кокосову манну збити блендером з водою та сіллю. За бажанням можна процідити молоко через дрібне сито, але в цьому рецепті це зовсім не обов’язково. Також можна додати кленовий сироп або мед, але кокосова манна має природню солодість, і в поєднанні з солодким манго пюре для сніданку буде достатньо солодощі і без підсоложувачів.
- Насіння чіа залити кокосовим молоком і перемішувати протягом двох хвилин. Накрити кришкою, прибрати в холодильник. Через 15 хвилин ще раз добре перемішати. Залишити на ніч у холодильнику.
- Вранці шарами викласти пюре манго, чіа-пуддинг. Прикрасити малиною і горіхами.