fbpx

Екзотичний сніданок у склянці

Індгредієнти:

  • 1 ст. л. кокосової манни
  • 2 ст. л. насіння чіа
  • 250 мл. очищеної води
  • 1 ч. л. кленового сиропу чи меду (за бажанням)
  • Пюре манго
  • Малина
  • Сіль на кінчику ножа

 

Приготування:

  1. Кокосову манну збити блендером з водою та сіллю. За бажанням можна процідити молоко через дрібне сито, але в цьому рецепті це зовсім не обов’язково. Також можна додати кленовий сироп або мед, але кокосова манна має природню солодість, і в поєднанні з солодким манго пюре для сніданку буде достатньо солодощі і без підсоложувачів.
  2. Насіння чіа залити кокосовим молоком і перемішувати протягом двох хвилин. Накрити кришкою, прибрати в холодильник. Через 15 хвилин ще раз добре перемішати. Залишити на ніч у холодильнику.
  3. Вранці шарами викласти пюре манго, чіа-пуддинг. Прикрасити малиною і горіхами.