
Індгредієнти:
- 250 г. вівсяних пластівців (цільнозернових, не швидкого приготування)
- 70 г. арахісової пасти
- 1 банан
- 2 ст. л. розтопленої кокосової олії
- 1,5 ч.л. кориці
- Дрібка солі
- 80 г. родзинок
- 3 ст.л. гарбузового насіння
Приготування:
- Родзинки добре промити і замочити в теплій воді на годину.
- У блендері збити банан, арахісову пасту та кокосове масло. Вилити суміш до вівсяних пластівців і добре перемішати. Додати дрібку солі, корицю та ще раз перемішати. Додати насіння і родзинки.
- Духовку розігріти до 160°C. Деко застелити пергаментом і висипати на нього суміш для граноли. Поставити в духовку і готувати близько 30 хвилин, добре помішуючи кожні 5 хвилин.
- Коли гранола охолоне, пересипати в герметичну ємність.
- Варіантів для подачі такого корисного та швидкого сніданку може бути мільйон: з молоком, йогуртом чи пастою. Обирайте, що ви любите.