Гранола без цукру з арахісовою пастою та корицею

 

Індгредієнти:

  • 250 г. вівсяних пластівців (цільнозернових, не швидкого приготування)
  • 70 г. арахісової пасти
  • 1 банан
  • 2 ст. л. розтопленої кокосової олії
  • 1,5 ч.л. кориці
  • Дрібка солі
  • 80 г. родзинок
  • 3 ст.л. гарбузового насіння

 

Приготування:

  1. Родзинки добре промити і замочити в теплій воді на годину.
  2. У блендері збити банан, арахісову пасту та кокосове масло. Вилити суміш до вівсяних пластівців і добре перемішати. Додати дрібку солі, корицю та ще раз перемішати. Додати насіння і родзинки.
  3. Духовку розігріти до 160°C. Деко застелити пергаментом і висипати на нього суміш для граноли. Поставити в духовку і готувати близько 30 хвилин, добре помішуючи кожні 5 хвилин.
  4. Коли гранола охолоне, пересипати в герметичну ємність.
  5. Варіантів для подачі такого корисного та швидкого сніданку може бути мільйон: з молоком, йогуртом чи пастою. Обирайте, що ви любите.