
Індгредієнти:
- 200 г. сиру
- Цедра 1 лайма
- 1 велике яйце
- Цукор тростинний 30 г.
- Кокосова манна 1 ст.
- Манка 30 г.
- Борошно рисове 30 г.
- 20 ягід замороженої вишні без кісточки
- Дрібка солі
Приготування:
- Цукор розтерти разом із цедрою лайма. Додати кокосову манну та добре перемішати. Сир протерти через сито, додати яйце, дрібку солі, цукор з цедрою лайма та манною та добре перемішати. Додати манку та борошно і ще раз все перемішати вилкою. Накрити масу харчової плівкою та прибрати у холодильник мінімум на пару годин, можна на ніч.
- Дістати сирне тісто, набрати столову ложку і розподілити на долоні у вигляді маленького коржика, в центр покласти 2 заморожені вишні (не розморожувати). За бажанням у начинку також можна покласти друбку цукру. Сформувати кульку, ретельно закривши ягоду, щоб при варінні не випливав сік. Якщо маса сильно липне, то присипати поверхню борошном і обкатати кнедлики.
- Приготувати кнедлики на пару. Біля 10 хвилин або зварити. При варінні вода не повинна вирувати, щоб кнедлики не розвалилися.
- Подавати з домашнім йогуртом, сметаною та медом.