Кнедлики з вишнею, лаймом та кокосовою пастою

Індгредієнти:

  • 200 г. сиру
  • Цедра 1 лайма
  • 1 велике яйце
  • Цукор тростинний 30 г.
  • Кокосова манна 1 ст.
  • Манка 30 г.
  • Борошно рисове 30 г.
  • 20 ягід замороженої вишні без кісточки
  • Дрібка солі

Приготування:

  1. Цукор розтерти разом із цедрою лайма. Додати кокосову манну та добре перемішати. Сир протерти через сито, додати яйце, дрібку солі, цукор з цедрою лайма та манною та добре перемішати. Додати манку та борошно і ще раз все перемішати вилкою. Накрити масу харчової плівкою та прибрати у холодильник мінімум на пару годин, можна на ніч.
  2. Дістати сирне тісто, набрати столову ложку і розподілити на долоні у вигляді маленького коржика, в центр покласти 2 заморожені вишні (не розморожувати). За бажанням у начинку також можна покласти друбку цукру. Сформувати кульку, ретельно закривши ягоду, щоб при варінні не випливав сік. Якщо маса сильно липне, то присипати поверхню борошном і обкатати кнедлики.
  3. Приготувати кнедлики на пару. Біля 10 хвилин або зварити. При варінні вода не повинна вирувати, щоб кнедлики не розвалилися.
  4. Подавати з домашнім йогуртом, сметаною та медом.