
Індгредієнти:
- 100 г. великої кокосової стружки
- 100 г. кокосової манни
- 100 г. кленового сиропу
- 2 яєчні білки
- ½ ч.л. ванільного екстракту
- Дрібка солі
Приготування:
- Кокосову стружку краще брати велику, можна потерти свіжий кокос і трохи підсушити в духовці.
- Кокосову манну розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, додати до неї кленовий сироп. Кокосову стружку висипати в миску та додати манну з кленовим сиропом та ванільний екстракт. Добре перемішати.
- В окремій мисці збити 2 білки із щіпкою солі до м’яких пік. У 3 прийоми підмішати білки до кокосової маси.
- Духовку розігріти до 160°C. Деко застелити пергаментом. З кокосової маси сформувати кульки діаметром 3 см і злегка їх плескати.
- Випікати печиво 20 хвилин або до рум’яної скоринки.