fbpx

Кокосове печиво макарун

 

Індгредієнти:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:

  1. Кокосову стружку краще брати велику, можна потерти свіжий кокос і трохи підсушити в духовці.
  2. Кокосову манну розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, додати до неї кленовий сироп. Кокосову стружку висипати в миску та додати манну з кленовим сиропом та ванільний екстракт. Добре перемішати.
  3. В окремій мисці збити 2 білки із щіпкою солі до м’яких пік. У 3 прийоми підмішати білки до кокосової маси.
  4. Духовку розігріти до 160°C. Деко застелити пергаментом. З кокосової маси сформувати кульки діаметром 3 см і злегка їх плескати.
  5. Випікати печиво 20 хвилин або до рум’яної скоринки.