
Індгредієнти:
- 250 г. щільного сиру
- 2 невеликі яйця
- 1 ст. л. з гіркою кокосової манни
- 25 г. кокосового борошна
- Цедра 1 лайма
- 1 ч. л. кокосової олії
- 200 г. замороженої малини
- 1 ст. л. світло-коричневого цукру
- Дрібка солі
Приготування:
- Цедру лайма дрібно нарізати. Сир розім’яти виделкою, додати яйця, дрібку солі та цедру лайма. Все добре перемішати.
- Кокосову манну трохи підігріти у мікрохвильовій печі або на водяній бані. Додати до сирної маси та перемішати. До сиру підмішати кокосове борошно, дати постояти 15 хвилин. Сформувати сирники. Обваляти їх у кокосовому борошні, добре обтрусити.
- На сковороді розігріти трохи кокосової олії та обсмажити сирники під кришкою по кілька хвилин з кожного боку.
- Малину помістити в сотейник, додати 2 ст.л. води та коричневий цукор. Проварити кілька хвилин і протерти.