Кокосові сирники з малиновим соусом

 

Індгредієнти:

  • 250 г. щільного сиру
  • 2 невеликі яйця
  • 1 ст. л. з гіркою кокосової манни
  • 25 г. кокосового борошна
  • Цедра 1 лайма
  • 1 ч. л. кокосової олії
  • 200 г. замороженої малини
  • 1 ст. л. світло-коричневого цукру
  • Дрібка солі

 

Приготування:

  1. Цедру лайма дрібно нарізати. Сир розім’яти виделкою, додати яйця, дрібку солі та цедру лайма. Все добре перемішати.
  2. Кокосову манну трохи підігріти у мікрохвильовій печі або на водяній бані. Додати до сирної маси та перемішати. До сиру підмішати кокосове борошно, дати постояти 15 хвилин. Сформувати сирники. Обваляти їх у кокосовому борошні, добре обтрусити.
  3. На сковороді розігріти трохи кокосової олії та обсмажити сирники під кришкою по кілька хвилин з кожного боку.
  4. Малину помістити в сотейник, додати 2 ст.л. води та коричневий цукор. Проварити кілька хвилин і протерти.