
Індгредієнти:
- 60 г. кокосової стружки
- 2 ч. л. з гіркою арахісової пасти
- 1 банан
- 1 ч. л. меду
- 1 яєчний білок
- Дрібка солі
Приготування:
- У чашу блендера помістити банан, арахісову пасту та яєчний білок, збити до однорідної консистенції. За бажанням додати мед або кленовий сироп, маленьку дрібку солі і добре перемішати.
- Додати кокосову стружку та перемішати ложкою. Скачати з тіста кульки і приплюснути їх, зробивши коржики, схожі на сирники. Вирізати в серединці дірочки, як у бубликів. Завдяки такій формі коржики швидше пропікуються.
- Розігріти духовку до 170°C. Пекти коржики 12-15 хвилин.