
Індгредієнти:
- 1 склянка плющеної вівсянки
- 1.5 склянки води
- 1 склянка рослинного молока
- Дрібка солі
- 1 ст. л. арахісової пасти
- 1 велике яблуко
- 1 ч. л. кокосового цукру
- 1 ч. л. кокосової олії
- 1/3 ч. л. кориці
Приготування:
- Вівсянку беремо плющену, тривалого приготування.
- Вівсянку промити. Висипати в сотейник, додати воду та варити на повільному вогні, поки крупа не вбере всю рідину (близько 10 хвилин). Додати рослинне молоко і маленьку дрібку солі. Варити ще 5 хвилин, до готовності. Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
- У теплу вівсянку додати арахісову пасту та обережно перемішати.
- Яблуко нарізати кубиками 1.5 см., на сковороді розігріти кокосове масло, додати корицю. Прогріти її 1 хвилину. Додати яблука. Злегка обсмажити. Додати кокосовий цукор. Готувати ще 2-3 хвилини, періодично перемішуючи яблука.
- Викласти вівсянку в порційні піали, зверху додати карамелізовані яблука.