Кремова вівсяна каша із яблуками

Індгредієнти:

  • 1 склянка плющеної вівсянки
  • 1.5 склянки води
  • 1 склянка рослинного молока
  • Дрібка солі
  • 1 ст. л. арахісової пасти
  • 1 велике яблуко
  • 1 ч. л. кокосового цукру
  • 1 ч. л. кокосової олії
  • 1/3 ч. л. кориці

 

Приготування:

  1. Вівсянку беремо плющену, тривалого приготування.
  2. Вівсянку промити. Висипати в сотейник, додати воду та варити на повільному вогні, поки крупа не вбере всю рідину (близько 10 хвилин). Додати рослинне молоко і маленьку дрібку солі. Варити ще 5 хвилин, до готовності. Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
  3. У теплу вівсянку додати арахісову пасту та обережно перемішати.
  4. Яблуко нарізати кубиками 1.5 см., на сковороді розігріти кокосове масло, додати корицю. Прогріти її 1 хвилину. Додати яблука. Злегка обсмажити. Додати кокосовий цукор. Готувати ще 2-3 хвилини, періодично перемішуючи яблука.
  5. Викласти вівсянку в порційні піали, зверху додати карамелізовані яблука.