
Індгредієнти:
- 200 г. кукурудзяного борошна тонкого помелу
- 7 г. розпушувача
- 1 ст. л. з гіркою кокосової олії
- 1 ст. л. з гіркою арахісової пасти
- 135 г. мигдального молока
- 30 г. кокосового цукру
- 50 г будь-якого джему
Приготування:
- Духовку розігріти до 180°C.
- Кукурудзяне борошно просіяти разом з розпушувачем. Додати кокосовий цукор. Його можна замінити звичайним цукром. Але все ж таки краще в якості альтернативи використовувати коричневий цукор. Він надасть карамельний смак та тягучість. Все добре перемішати вінчиком.
- Кокосове масло розтопити, додати до нього арахісову пасту і перемішати до однорідного стану.
- У миску із сухими інгредієнтами додати масло з пастою та молоко. Перемішати. Зібрати тісто у кулю.
- Зробити з тіста невеликі кульки (близько 30 г.), приплюснути в шайбочки і за допомогою великого пальця зробити всередині поглиблення. Наповнити заглиблення джемом.
- Випікати в розігрітій духовці 20 хвилин.