fbpx

Кукурудзяне печиво (без вершкового масла та яєць)

 

Індгредієнти:

  • 200 г. кукурудзяного борошна тонкого помелу
  • 7 г. розпушувача
  • 1 ст. л. з гіркою кокосової олії
  • 1 ст. л. з гіркою арахісової пасти
  • 135 г. мигдального молока
  • 30 г. кокосового цукру
  • 50 г будь-якого джему

 

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 180°C.
  2. Кукурудзяне борошно просіяти разом з розпушувачем. Додати кокосовий цукор. Його можна замінити звичайним цукром. Але все ж таки краще в якості альтернативи використовувати коричневий цукор. Він надасть карамельний смак та тягучість. Все добре перемішати вінчиком.
  3. Кокосове масло розтопити, додати до нього арахісову пасту і перемішати до однорідного стану.
  4. У миску із сухими інгредієнтами додати масло з пастою та молоко. Перемішати. Зібрати тісто у кулю.
  5. Зробити з тіста невеликі кульки (близько 30 г.), приплюснути в шайбочки і за допомогою великого пальця зробити всередині поглиблення. Наповнити заглиблення джемом.
  6. Випікати в розігрітій духовці 20 хвилин.