Лінива вівсянка з шоколадною арахісовою пастою

Індгредієнти:

  • 1 банан
  • 1 склянка горіхового молока (мигдального, кешью)
  • 1 склянка вівсяних пластівців (не швидкого приготування)
  • 2 ст. шоколадної арахісової пасти
  • 200 г густого йогурту
  • Жменя малини (свіжої чи замороженої)

 

Приготування:

  1. У миску скласти банан, шоколадну арахісову пасту і залити все мигдальним молоком. Збити до однорідності занурювальним блендером.
  2. Вівсяні пластівці добре промити, залити рідкою сумішшю та прибрати в холодильник на ніч. Якщо пластівці довгого варіння, то можна забрати на добу.
  3. Малину розморозити.
  4. У склянку викласти трохи йогурту, малину, набряклу шоколадну вівсянку, зверху ще трохи йогурту і прикрасити замороженою малиною.