
Індгредієнти:
- 1 банан
- 1 склянка горіхового молока (мигдального, кешью)
- 1 склянка вівсяних пластівців (не швидкого приготування)
- 2 ст. шоколадної арахісової пасти
- 200 г густого йогурту
- Жменя малини (свіжої чи замороженої)
Приготування:
- У миску скласти банан, шоколадну арахісову пасту і залити все мигдальним молоком. Збити до однорідності занурювальним блендером.
- Вівсяні пластівці добре промити, залити рідкою сумішшю та прибрати в холодильник на ніч. Якщо пластівці довгого варіння, то можна забрати на добу.
- Малину розморозити.
- У склянку викласти трохи йогурту, малину, набряклу шоколадну вівсянку, зверху ще трохи йогурту і прикрасити замороженою малиною.