М’яке шоколадне печиво на один, два, три

 

Індгредієнти на 14 шт.:

  • 2 банани
  • 2 ст. л. з гіркою арахісової пасти
  • 50 г. якісного какао-порошку
  • Сіль
  • Пелюстки мигдалю

 

Приготування:

  1. Це печиво готується за 15 хвилин. Схоже маленькі тягучі насичено-шоколадні коржики.
  2. Духовку розігріти до 180℃.
  3. Банан, арахісову пасту та какао-порошок збити блендером до однорідності. Додати дрібку морської солі. Перемішати. Тісто вийде тягучим, липким.
  4. Деко застелити пергаментом. Викладати по повній чайній ложці тіста на відстані 3-4 см один від одного. Посипати мигдальними пелюстками.
  5. Випікати 12-15 хвилин.