fbpx

Манна каша на новий лад

Індгредієнти:

  • ½ чашки рослинного молока
  • ½ чашки води
  • ¼ чашки манної крупи
  • 1.5 ст. л. кокосової манни
  • 1 ст. л. меду або кленового сиропу
  • Дрібка солі
  • Цедра лайма
  • 1 чашка заморожених вишень без кісточки
  • 1 ст. л. цукру
  • Сік ½ лимона
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • Дрібка кориці

 

Приготування:

  1. Для початку приготувати вишневий топінг. Для цього вишню розморозити і помістити в сотейник разом з соком, що виділився. Додати лимонний сік, цукор, крохмаль та корицю. Перемішати. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння і, зменшивши вогонь до мінімального, проварити 8 хвилин безперервно помішуючи.
  2. Для манки змішати воду та рослинне молоко, додати цедру лайма та сіль та довести майже до кипіння. Коли по стінках почнуть з’являтися бульбашки, тонким струмком всипати манну крупу і, постійно помішуючи, зварити кашу манну. Це триватиме близько 5-6 хвилин. Вимкнути вогонь, додати кокосову манну і кленовий сироп. Перемішати.
  3. Подавати з вишневим топінгом та пелюстками мигдалю.