
Інгредієнти:
- 3 великі айви
- 1 солодке яблуко
- 1 ст. л. з гіркою кокосової манни
- 2 ст. л. агар-агара
- 100 мл. очищеної води
- Кокосова стружка
Приготування:
-
- Духовку розігріти до 180°C. Айву та яблуко очистити від шкірки та серцевини та запекти до м’якості.
- Агар залити водою і залишити, доки айва запікається.
- До запечених фруктів додати кокосову манну пробити все блендером у однорідне пюре.
- Спробувати пюре, якщо вам недостатньо солодощі, можна додати мед, цукор або підсолоджувач за смаком. Взяти 500 мл. пюре, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати агар, добре помішуючи, проварити 3-4 хвилини.
- Пюре вилити у прямокутну форму та прибрати в холодильник до застигання. Вироби з агаром не обов’язково прибрати в холод для застигання, але в холодильнику виходить швидше.
- Застигле пюре розрізати на прямокутники і обваляти їх у кокосовій стружці.