fbpx

Мармеладні цукерки з айви та кокосової манни на агар-агарі

 

Інгредієнти:

 

Приготування:

    1. Духовку розігріти до 180°C. Айву та яблуко очистити від шкірки та серцевини та запекти до м’якості.
    2. Агар залити водою і залишити, доки айва запікається.
    3. До запечених фруктів додати кокосову манну пробити все блендером у однорідне пюре.
    4. Спробувати пюре, якщо вам недостатньо солодощі, можна додати мед, цукор або підсолоджувач за смаком. Взяти 500 мл. пюре, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати агар, добре помішуючи, проварити 3-4 хвилини.
    5. Пюре вилити у прямокутну форму та прибрати в холодильник до застигання. Вироби з агаром не обов’язково прибрати в холод для застигання, але в холодильнику виходить швидше.
    6. Застигле пюре розрізати на прямокутники і обваляти їх у кокосовій стружці.