Мигдальні вафлі

 

Інгредієнти:

  • 250 г. пшеничного борошна
  • 2 великі яйця
  • 500 мл. кефіру (не менше 2.5% жирності)
  • 80 г. мигдальної пасти
  • 30 г. цукру
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. соди
  • ½ ч.л. солі
  • 40 г. вершкового масла
  • 30 г. вівсяних пластівців

 

Для подачі:

  • Ягоди, кленовий сироп

 

 

 

 

 

Приготування:

    1. Борошно просіяти у велику миску і додати до неї всі сухі інгредієнти – соду, розпушувач, цукор та сіль. Добре перемішати все віночком.
    2. У блендері збити до однорідності арахісову пасту і вершкове масло, додати кефір і знову збити. Рідку суміш з’єднати з сухою, ретельно перемішавши, щоб не було грудочок.
    3. Вафельницю для віденських вафель розігріти і змастити будь-якою олією. Випікати вафлі від 2 до 4 хвилин в залежності від того, на скільки хрустку скоринку ви любите.
    4. Для подачі чудово підійдуть банани, ягоди, кленовий сироп чи мед.
      Такі ж вафлі можна приготувати з будь-якої горіхової пастою Бурундук, але все ж мигдаль дає невимовний аромат.