
Індгредієнти:
- 1 склянка борошна
- 1 склянка молока
- 1 склянка окропу
- 2 яйця
- Дрібка солі
- 1 ст. л. кокосової олії
- 2 банани
- Арахісова паста
- Шоколад
Приготування:
- Спочатку приготуємо млинці. У великій мисці змішати борошно та сіль. Додати склянку молока та 2 яйця. Все ретельно перемішати віночком. Воду закип’ятити і додати|добавляти| в тісто склянку окропу, постійно помішуючи віночком. Додати в тісто ложку розтопленої кокосової олії.
- Сковороду добре розігріти та змастити кокосовою олією. Випекти млинці. Вогонь повинен бути нижчим за середній, щоб млинці встигали пропікатися і при цьому не пригоряли.
- Млинці остудити. Змастити арахісової пастою. Ідеально підійде класична паста чи паста зі спеціями чи медом. Зверху викласти банан і згорнути млинець. Нарізати невеликими шматочками.
- Така страва чудово підійде на сніданок або полудень до чашки ароматного гарячого чаю.