Млинці з бананом та арахісовою пастою

Індгредієнти:

  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка окропу
  • 2 яйця
  • Дрібка солі
  • 1 ст. л. кокосової олії
  • 2 банани
  • Арахісова паста
  • Шоколад

 

Приготування:

  1. Спочатку приготуємо млинці. У великій мисці змішати борошно та сіль. Додати склянку молока та 2 яйця. Все ретельно перемішати віночком. Воду закип’ятити і додати|добавляти| в тісто склянку окропу, постійно помішуючи віночком. Додати в тісто ложку розтопленої кокосової олії.
  2. Сковороду добре розігріти та змастити кокосовою олією. Випекти млинці. Вогонь повинен бути нижчим за середній, щоб млинці встигали пропікатися і при цьому не пригоряли.
  3. Млинці остудити. Змастити арахісової пастою. Ідеально підійде класична паста чи паста зі спеціями чи медом. Зверху викласти банан і згорнути млинець. Нарізати невеликими шматочками.
  4. Така страва чудово підійде на сніданок або полудень до чашки ароматного гарячого чаю.