Печиво з шоколадними краплями

 

Індгредієнти:

  • 60 г. вершкового масла
  • 50 г. арахісової пасти
  • 120 г. коричневого цукру
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 240 г. пшеничного борошна
  • ½ ч.л. солі
  • 2 яйця
  • ½ ч.л. кориці
  • 2 жмені шоколадних крапель

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 190 °C.
  2. Вершкове масло має бути м’яким. Помістити його в миску та збити міксером близько 30 секунд. Додати коричневий цукор і продовжити збивати до пишноти. Додати арахісову пасту, сіль та ще трохи збити масляну суміш.
  3. Додати до олії яйця по одному. Наступне додавати лише тоді, коли втрутиться попереднє.
  4. Борошно просіяти разом із корицею та розпушувачем. Зменшити обороти міксера до мінімальних і підмішати борошно до олії. Потім втрутити шоколадні краплі.
  5. Стіл присипати борошном і викласти зверху тісто. Сформувати з нього довгий батон і розрізати його на тонкі довгасті шматочки. Тісто має бути липким. Акуратно перенести майбутнє печиво на лист застелений пергаментом. Випікати в розігрітій духовці 15-16 хвилин.