
Індгредієнти:
- 60 г. вершкового масла
- 50 г. арахісової пасти
- 120 г. коричневого цукру
- 2 ч. л. розпушувача
- 240 г. пшеничного борошна
- ½ ч.л. солі
- 2 яйця
- ½ ч.л. кориці
- 2 жмені шоколадних крапель
Приготування:
- Розігріти духовку до 190 °C.
- Вершкове масло має бути м’яким. Помістити його в миску та збити міксером близько 30 секунд. Додати коричневий цукор і продовжити збивати до пишноти. Додати арахісову пасту, сіль та ще трохи збити масляну суміш.
- Додати до олії яйця по одному. Наступне додавати лише тоді, коли втрутиться попереднє.
- Борошно просіяти разом із корицею та розпушувачем. Зменшити обороти міксера до мінімальних і підмішати борошно до олії. Потім втрутити шоколадні краплі.
- Стіл присипати борошном і викласти зверху тісто. Сформувати з нього довгий батон і розрізати його на тонкі довгасті шматочки. Тісто має бути липким. Акуратно перенести майбутнє печиво на лист застелений пергаментом. Випікати в розігрітій духовці 15-16 хвилин.