
Індгредієнти:
- 450 мл. мигдального молока
- 1/3 чашки крупи саго (тапіока у гранулах)
- 2 ст. л. кокосової манни
- Цедра 1 лимона
- 2 ст. л. тростинного цукру (краще світлий мусковадо)
- Грейпфрут для подачі
Приготування:
- Мигдальне молоко вилити в сотейник і довести майже до кипіння. Всипати тапіоку та цукор. Варити на маленькому вогні до загусання, безперервно помішуючи. Гранули поступово збільшуватимуться у розмірі і ставатимуть прозорими. Варити близько 15 хвилин.
- Вимкнути вогонь, додати в пудинг цедру та кокосову манну. Перемішати добре і накрити кришкою сотейник. Залишити остигати.
- Грейпфрут очистити від білих плівок та нарізати на невеликі шматочки. Пудинг, що остигнув, викласти в порційні склянки або баночки, зверху прикрасити грейпфрутом.