Пудинг з тапіокою та кокосовою пастою

 

Індгредієнти:

  • 450 мл. мигдального молока
  • 1/3 чашки крупи саго (тапіока у гранулах)
  • 2 ст. л. кокосової манни
  • Цедра 1 лимона
  • 2 ст. л. тростинного цукру (краще світлий мусковадо)
  • Грейпфрут для подачі

 

Приготування:

  1. Мигдальне молоко вилити в сотейник і довести майже до кипіння. Всипати тапіоку та цукор. Варити на маленькому вогні до загусання, безперервно помішуючи. Гранули поступово збільшуватимуться у розмірі і ставатимуть прозорими. Варити близько 15 хвилин.
  2. Вимкнути вогонь, додати в пудинг цедру та кокосову манну. Перемішати добре і накрити кришкою сотейник. Залишити остигати.
  3. Грейпфрут очистити від білих плівок та нарізати на невеликі шматочки. Пудинг, що остигнув, викласти в порційні склянки або баночки, зверху прикрасити грейпфрутом.