
Для коржу:
- 2 яйця
- 60 г. цукру
- Дрібка солі
- 40 г. муки
- 15 г. кукурудзяного крохмалю
Для просочення:
- 1 нектарин
- 50 мл. води
- 30 г. цукру
Для крему:
- 300 г. сирного сиру
- 2 ст. л. мигдальної пасти
- 70 г. цукрової пудри
Приготування:
- Духовку розігріти до 180°C.
- Збити 2 яйця з цукром та щіпкою солі до пишного стану. Збивати яйця краще на невеликій швидкості, але довше, щоб піна була більш повітряна та стійка. У миску з яєчно-цукровою масою просіяти борошно та крохмаль і розмішати лопаткою акуратними рухами знизу вгору.
- Вилити тісто на лист застелений пергаментом. Злегка розрівняти лопаткою. Випікати 15-20 хвилин до готовності.
- Витягнути рулет із духовки, залишити на 5 хвилин. Потім скрутити в рулет разом з пергаментом.
- Зручно повертати рулет за допомогою рушника. Залишити рулет до повного остигання.
- Нектарин очистити від шкірки зануривши в окріп. Вийняти кісточки. Збити нектарини з водою і цукром, поставити на вогонь, довести до кипіння і проварити 2 хвилини. Остудити і за допомогою пензлика змастити рулет.
- Для крему блендером збити сирний сир та мигдальну пасту. Потім збити масу міксером, поступово додаючи цукрову пудру. Маса має стати повітряною.
- Розрівняти крем по коржу та звернути у рулет. Прибрати у холодильник мінімум на годину.