fbpx

Рулет з ніжним мигдальним кремом

 

Для коржу:

  • 2 яйця
  • 60 г. цукру
  • Дрібка солі
  • 40 г. муки
  • 15 г. кукурудзяного крохмалю

 

Для просочення:

  • 1 нектарин
  • 50 мл. води
  • 30 г. цукру

 

Для крему:

 

 

 

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 180°C.
  2. Збити 2 яйця з цукром та щіпкою солі до пишного стану. Збивати яйця краще на невеликій швидкості, але довше, щоб піна була більш повітряна та стійка. У миску з яєчно-цукровою масою просіяти борошно та крохмаль і розмішати лопаткою акуратними рухами знизу вгору.
  3. Вилити тісто на лист застелений пергаментом. Злегка розрівняти лопаткою. Випікати 15-20 хвилин до готовності.
  4. Витягнути рулет із духовки, залишити на 5 хвилин. Потім скрутити в рулет разом з пергаментом.
  5. Зручно повертати рулет за допомогою рушника. Залишити рулет до повного остигання.
  6. Нектарин очистити від шкірки зануривши в окріп. Вийняти кісточки. Збити нектарини з водою і цукром, поставити на вогонь, довести до кипіння і проварити 2 хвилини. Остудити і за допомогою пензлика змастити рулет.
  7. Для крему блендером збити сирний сир та мигдальну пасту. Потім збити масу міксером, поступово додаючи цукрову пудру. Маса має стати повітряною.
  8. Розрівняти крем по коржу та звернути у рулет. Прибрати у холодильник мінімум на годину.