
Індгредієнти:
- 200 г. муки
- 50 г. темного какао порошку
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 2 яйця
- 150 г. цукру
- 60 г. вершкового масла
- 80 г. арахісової пасти
- Дрібка солі
- 100 г. чорного шоколаду
Приготування:
- У велику миску просіяти разом борошно, какао та розпушувач. Перемішати все вінчиком і додати щіпку солі.
- Вершкове масло розтопити і остудити. Міксером збити яйця до світлої піни. Продовжуючи збивати, тонким струмком всипати цукор, потім розтоплене масло. Наприкінці додати арахісову пасту і збити все до однорідного стану. Знизити швидкість міксера до мінімальної та підмішати суху суміш з борошна, какао та розпушувача.
- Стіл припилити борошном і викласти зверху тісто. Розділити тісто на 2 рівні частини і акуратно сформувати з кожного буханця розміром близько 25*10 см.
- Духовку розігріти до 160°C. Деко застелити пергаментом. Випікати близько 25 хвилин. Тісто злегка підніметься, буде пружне на дотик. Остудити на решітці близько півгодини.
- Кожен буханець розрізати на довгі шматочки товщиною близько 1.5 см. Краще використовувати ніж для хліба.
- Розкласти шматочки на пергамент та випікати близько 10 хвилин. Потім перевернути і пекти ще 10 хвилин. Остудити біскотті.
- Шоколад розтопити. Кожен шматочок вмочити знизу в шоколад і дати застигнути шоколаду. Подавати з гарячим чаєм чи кавою.