
Індгредієнти:
- 1 склянка зеленої гречки
- 5 свіжих фініків
- 70 г. кокосової манни
- 1 ст. л. кокосової олії
- 3 ч. л. какао-порошка
- Декілька крапель натурального ванільного екстракту
Приготування:
- Гречку замочити на ніч у великій кількості води. Вранці ретельно її промити, щоб забрати всю слизьку рідину. Процідити.
- У чашу блендера помістити гречку та очищені від кісточки фініки. Якщо використовуєте сушені фініки, а не свіжі, їх попередньо треба замочити в теплій воді. Збити масу до однорідного максимально гладкого стану. Кокосову манну злегка розтопити і додати до гречаної маси. Додати ванільний екстракт, какао-порошок та ще раз все збити.
- Наприкінці додати розтоплене кокосове масло. Все швидко перемішати, викласти у форму застелену пергаментом та прибрати на ніч у холодильник.
- Прикрасити чізкейк тертим какао, горіхами, ягодами.