Шоколадний чізкейк із зеленої гречки

 

Індгредієнти:

  • 1 склянка зеленої гречки
  • 5 свіжих фініків
  • 70 г. кокосової манни
  • 1 ст. л. кокосової олії
  • 3 ч. л. какао-порошка
  • Декілька крапель натурального ванільного екстракту

 

Приготування:

  1. Гречку замочити на ніч у великій кількості води. Вранці ретельно її промити, щоб забрати всю слизьку рідину. Процідити.
  2. У чашу блендера помістити гречку та очищені від кісточки фініки. Якщо використовуєте сушені фініки, а не свіжі, їх попередньо треба замочити в теплій воді. Збити масу до однорідного максимально гладкого стану. Кокосову манну злегка розтопити і додати до гречаної маси. Додати ванільний екстракт, какао-порошок та ще раз все збити.
  3. Наприкінці додати розтоплене кокосове масло. Все швидко перемішати, викласти у форму застелену пергаментом та прибрати на ніч у холодильник.
  4. Прикрасити чізкейк тертим какао, горіхами, ягодами.