
Інгредієнти:
- 100 г. арахісової пасти
- 180 г. якісного чорного шоколаду (70%)
- 140 мл. 20% вершків
- Волоські горіхи
- Какао порошок
Приготування:
-
- Шоколад дрібно посікти. Вершки нагріти, не доводячи до кипіння і вилити їх на шоколад.
- Дати постояти 5 хвилин. Потім обережно перемішати лопаткою. Перемішувати до однорідної гладкої маси. Якщо не весь шоколад розтопитися, то можна 10 секунд підігріти масу в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
- Коли маса стане гладкою, додати до неї арахісову пасту і знову все змішати до однорідності.
- Отриману масу остудити та прибрати на годину в холодильник. Маса має бути податливою, м’якою, але не липкою. Якщо буде липковата, то залишити в холодильнику ще на годину.
- Сформувати трюфелі. Зручно робити це у рукавичках. Обкатати отримані цукерки в какао порошку та рубаних волоських горіхах