
Варення:
- 300 г. фейхоа
- 200 г. меду
- 1 маленький лимон
Для цукерок:
- 75 г. кокосової манни
- 90 г. «варення» з фейхоа
- 20 г. кокосової стружки
Приготування:
- Плоди фейхоа ретельно промити. Зрізати хвостики та розрізати на половинки.
- Лимон розрізати навпіл. З половини просто видавити сік, іншу половину очистити від кісточок, розрізати на шматочки і разом із шкіркою відправити до фейхоа. Додати мед. Краще підійде густий мед.
- Збити всі інгредієнти у подрібнювачі блендера до однорідної консистенції. Перелити у стерилізовану банку. Зберігати таке варення необхідно в холодильнику.
- Для цукерок змішати розтоплену кокосову манну та варення з фейхоа. Перемішати. Маса вийде менш насиченого кольору, ніж фото. Ви можете додати натуральний фарбник або трохи спіруліни для яскравості. Але це необов’язково. Скачати кульки та обваляти їх у кокосовій стружці.
- Цукерки виходять надзвичайно ароматні. Чудово підійдуть до чашки м’ятного чаю.