fbpx

Сире варення з фейхоа (з медом) та цукерки «Фейхоа-кокос»

 

Варення:

  • 300 г. фейхоа
  • 200 г. меду
  • 1 маленький лимон

 

Для цукерок:

 

Приготування:

  1. Плоди фейхоа ретельно промити. Зрізати хвостики та розрізати на половинки.
  2. Лимон розрізати навпіл. З половини просто видавити сік, іншу половину очистити від кісточок, розрізати на шматочки і разом із шкіркою відправити до фейхоа. Додати мед. Краще підійде густий мед.
  3. Збити всі інгредієнти у подрібнювачі блендера до однорідної консистенції. Перелити у стерилізовану банку. Зберігати таке варення необхідно в холодильнику.
  4. Для цукерок змішати розтоплену кокосову манну та варення з фейхоа. Перемішати. Маса вийде менш насиченого кольору, ніж фото. Ви можете додати натуральний фарбник або трохи спіруліни для яскравості. Але це необов’язково. Скачати кульки та обваляти їх у кокосовій стружці.
  5. Цукерки виходять надзвичайно ароматні. Чудово підійдуть до чашки м’ятного чаю.