
Індгредієнти:
- 200 г. сиру
- 1.5 ст. л. кокосової манни
- 20 г. кокосової стружки
- 2 шт. полуниці
- 1 ч. л. меду
- 50 г. чорного шоколаду
Приготування:
- Сир для цього рецепту оптимально брати 5-9%, досить сухий. Якщо сир вологий, краще прокласти сито марлею в 3-4 шари, викласти туди сир і прибрати в холодильник на ніч, щоб стекла зайва сироватка.
- У подрібнювач помістити сир, дві середні полуниці, мед, кокосову манну і все подрібнити до однорідності в імпульсному режимі. У сирну масу додати кокосову стружку, перемішати, накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на годину.
- Сформувати із сирної маси сирки. Забрати їх у морозилку на годину.
- Шоколад розтопити і занурити сирні сирки.