Класичне печіво з арахісової пасти

Найпростіше печіво з, по суті, трьох інгредієнтів. Але яке ж смачне!

Дяка за рецепт znaj.ua

Інгредієнти:

200 г арахісового масла
175 г золотого цукру
¼ ч. л. дрібнодисперсного солі
1 велике яйце

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 180 градусів.

2. Додаємо арахісове масло і цукор в миску. Додаємо сіль ¼ ч. л. і добре перемішуємо дерев’яною ложкою. Додаємо яйце і знову перемішуємо, поки суміш не утворює тісто.

3. Відламуємо шматочки тіста і кладемо їх на деко.

4. Випікаємо протягом 12 хвилин, до золотистого кольору по краях і блідіше в центрі. Охолоджуємо на противені протягом 10 хвилин. Зберігаємо в банку з печивом до 3 днів.