
Для печива:
- 50 г. вершкового масла
- 25 г. шоколадної арахісової пасти
- 50 г. цукрової пудри
- 90 г. пшеничного борошна
- 25 г. какао
- 0,5 ч.л. розпушувача
- 1 жовток
- Дрібка солі
Для крему:
- 80 г. крем-сиру
- 20 г. вишневого джему
Для глазурі:
- Білий шоколад
Приготування:
- Вершкове масло має бути м’яким, тому попередньо дістаньте його з холодильника і поріжте невеликими кубиками. У мисці збити м’яке вершкове масло і цукрову пудру, збивати близько 30 с до повітряного стану. Додати 1 жовток, дрібку солі та шоколадну горіхову пасту та збити все до однорідності.
- Борошно просіяти разом з какао та розпушувачем і додати до масляної маси. Швидко перемішати до одержання крихти. Потім руками зібрати крихту в кулю та загорнути у харчову плівку.
- Прибрати у холодильник на 1 годину.
- Дістати тісто з холодильника. Розкотити в пласт завтовшки 4-5 мм. Вирізати кола за допомогою форми або склянки. Кола викласти на лист, застелений пергаментом і прибрати в холодильник, поки гріється духовка.
- Духовку розігріти до 180°C. Випікати печиво 8 хвилин.
- Для крему холодний крем сир змішати із вишневим джемом. Збити міксером до стійкого стану близько 30 сек. Викласти крем на половину печінок, що остигли. Поєднати з іншою половиною.
- Забрати в холодильник на годину.
- Для глазурі розтопити білий шоколад та прикрасити печиво. Беріть якісний білий шоколад із хорошим вмістом какао-олії.