«Страшно-смачне» домашнє орео (рецепт для хеллоуїна)

 

Для печива:

  • 50 г. вершкового масла
  • 25 г. шоколадної арахісової пасти
  • 50 г. цукрової пудри
  • 90 г. пшеничного борошна
  • 25 г. какао
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 1 жовток
  • Дрібка солі

 

 

Для крему:

  • 80 г. крем-сиру
  • 20 г. вишневого джему

 

 

Для глазурі:

  • Білий шоколад

 

Приготування:

  1. Вершкове масло має бути м’яким, тому попередньо дістаньте його з холодильника і поріжте невеликими кубиками. У мисці збити м’яке вершкове масло і цукрову пудру, збивати близько 30 с до повітряного стану. Додати 1 жовток, дрібку солі та шоколадну горіхову пасту та збити все до однорідності.
  2. Борошно просіяти разом з какао та розпушувачем і додати до масляної маси. Швидко перемішати до одержання крихти. Потім руками зібрати крихту в кулю та загорнути у харчову плівку.
  3. Прибрати у холодильник на 1 годину.
  4. Дістати тісто з холодильника. Розкотити в пласт завтовшки 4-5 мм. Вирізати кола за допомогою форми або склянки. Кола викласти на лист, застелений пергаментом і прибрати в холодильник, поки гріється духовка.
  5. Духовку розігріти до 180°C. Випікати печиво 8 хвилин.
  6. Для крему холодний крем сир змішати із вишневим джемом. Збити міксером до стійкого стану близько 30 сек. Викласти крем на половину печінок, що остигли. Поєднати з іншою половиною.
  7. Забрати в холодильник на годину.
  8. Для глазурі розтопити білий шоколад та прикрасити печиво. Беріть якісний білий шоколад із хорошим вмістом какао-олії.