
Індгредієнти:
- 30 г. насіння льону
- 40 г. теплої води
- 1 середній банан
- 1 ч. л. арахісової пасти
- Маленька дрібка солі
- 50 г. муки з коричневого рису
- 25 г. горіхового борошна
- 4 г. розпушувача
Приготування:
- Насіння льону залити теплою водою і залишити на 15 хвилин, щоб вся вода ввібралася. Додати до насіння льону банан та арахісову пасту та збити блендером. Додати рисове борошно з рису (можна використовувати і біле рисове борошно), горіхове борошно, дрібку солі та розпушувач і все добре перемішати. Як горіхове борошно підійде борошно кешью, фундука, мигдальне, арахісове. Кокосове не підійде! Тісто вийде в’язким. Перекласти в кондитерський мішок з круглою насадкою або без насадки.
- Духовку розігріти до 180С. Деко застелити пергаментом або тефлоновим килимком. На силіконовому килимку пекти не рекомендуємо, так як краплі вийдуть занадто м’які. З кондитерського мішка відсадити невеликі краплі діаметром близько 1 см. Пекти в духовці 8 хвилин, потім включити конвекцію і пекти ще 5 хвилин. Далі знизити температуру духовки до 120С і досушити краплі ще 10-20 хвилин в залежності від того, на скільки хрусткий сніданок ви хочете.
- Подавати сніданок, заливши вашим улюбленим молоком.