
Індгредієнти:
- 10 шт. кураги
- ½ ч.л. цедри лимона
- 1 ст. л. арахісової пасти з кокосом
- 1 ст. л. кокосової манни
- 2 ч. л. масло какао
- Подрібнені горіхи
Приготування:
- Курагу залити теплою водою та залишити на кілька годин до розм’якшення.
- Арахісову пасту з кокосом змішати з дрібно натертою цедрою лимона. Після того, як курага стане м’якою, надрізати вздовж і наповнити невеликою кількістю арахісово-кокосової пасти. Забрати цукерки в морозилку на 30-40 хвилин.
- Кокосову манну змішати із натертим маслом какао і розтопити в мікрохвильовій печі або на водній бані. Добре перемішати. Маса має бути плинною. Якщо вийшла густувата, то можна додати ще трохи олії какао або кокосової олії.
- Злегка підморожені цукерки занурити в глазур і посипати подрібненими горіхами.
- Прибрати у холодильник на 1 годину.
- Такі цукерки необхідно зберігати в холодильнику і діставати прямо перед подачею, інакше глазур розтане.