fbpx

Цукерки з кураги у кокосовій глазурі

Індгредієнти:

 

Приготування:

  1. Курагу залити теплою водою та залишити на кілька годин до розм’якшення.
  2. Арахісову пасту з кокосом змішати з дрібно натертою цедрою лимона. Після того, як курага стане м’якою, надрізати вздовж і наповнити невеликою кількістю арахісово-кокосової пасти. Забрати цукерки в морозилку на 30-40 хвилин.
  3. Кокосову манну змішати із натертим маслом какао і розтопити в мікрохвильовій печі або на водній бані. Добре перемішати. Маса має бути плинною. Якщо вийшла густувата, то можна додати ще трохи олії какао або кокосової олії.
  4. Злегка підморожені цукерки занурити в глазур і посипати подрібненими горіхами.
  5. Прибрати у холодильник на 1 годину.
  6. Такі цукерки необхідно зберігати в холодильнику і діставати прямо перед подачею, інакше глазур розтане.