
Для основи:
- 2 зернові хлібці
- 3 великих фініки
- 1 ч. л. з гіркою какао-порошку
- 1 ст. кокосової олії
Для горіхового шару:
- 200 г. сирого кешью
- 100 г. пюре манго
- 70 г. кокосової манни
- Сік 1 лимона
- 4 фініка
- Мигдальні пелюстки та м’ята для прикраси
Приготування:
- Кеш’ю залити на ніч 3 склянками очищеної води.
- Вранці набряклі горіхи добре промити і помістити в блендер. Додати сік 1 лимона, пюре манго і 4 великі свіжі фініки. Сушені фініки попередньо розм’якшити, заливши їх теплою водою. Збити усі інгредієнти до однорідного стану. Наприкінці додати розтоплену кокосову манну і ще раз збити.
- Для основи у подрібнювач блендера помістити хлібці, фініки та какао-порошок. Подрібнити. Потім додати розтоплене кокосове масло і перемішати.
- Для складання зручно використовувати невеликі прямокутні форми сервіровки або можна зібрати тортик у великій формі, а потім розрізати на порції.
- На дно форм викласти масу для основи. Добре її утрамбувати. Зверху викласти основний горіховий шар.
- Забрати тістечка в холодильник на 2 години.
- Витягти з форм. Прикрасити.