Веганські тістечка

Для основи:

  • 2 зернові хлібці
  • 3 великих фініки
  • 1 ч. л. з гіркою какао-порошку
  • 1 ст. кокосової олії

 

Для горіхового шару:

  • 200 г. сирого кешью
  • 100 г. пюре манго
  • 70 г. кокосової манни
  • Сік 1 лимона
  • 4 фініка
  • Мигдальні пелюстки та м’ята для прикраси

 

Приготування:

  1. Кеш’ю залити на ніч 3 склянками очищеної води.
  2. Вранці набряклі горіхи добре промити і помістити в блендер. Додати сік 1 лимона, пюре манго і 4 великі свіжі фініки. Сушені фініки попередньо розм’якшити, заливши їх теплою водою. Збити усі інгредієнти до однорідного стану. Наприкінці додати розтоплену кокосову манну і ще раз збити.
  3. Для основи у подрібнювач блендера помістити хлібці, фініки та какао-порошок. Подрібнити. Потім додати розтоплене кокосове масло і перемішати.
  4. Для складання зручно використовувати невеликі прямокутні форми сервіровки або можна зібрати тортик у великій формі, а потім розрізати на порції.
  5. На дно форм викласти масу для основи. Добре її утрамбувати. Зверху викласти основний горіховий шар.
  6. Забрати тістечка в холодильник на 2 години.
  7. Витягти з форм. Прикрасити.