
Індгредієнти:
- 1.5 чашки вівсяних пластівців
- 100 г. кокосової стружки
- 2 ст. л. кокосової олії
- 2 ст. л. кленового сиропу
- 2 ст. л. арахісової пасти
- 1 яйце
- 3-4 ст. л. пюре із запечених яблук
- 2 великих інжиру
Приготування:
- Духовку розігріти до 170°C.
- У великій мисці змішати вівсяні пластівці, кокосову стружку та арахісову пасту. Перетерти.
- У блендері змішати яйце, кокосове масло та кленовий сироп. Додати рідину до пластівців і добре перемішати.
- Деко застелити пергаментом. Викласти зверху вівсяну масу та добре утрамбувати.
- Зверху змастити яблучним пюре. Пюре слід брати саме із запечених яблук. Або уварити звичайне яблучне пюре.
- Ножем намітити квадратики. Інжир нарізати слайсами та розкласти по квадратиках.
- Запікати 30 хвилин.