
Індгредієнти:
- 1 чашка (250 мл) дрібнозернистих вівсяних пластівців
- Цедра 1 лимона
- Сік ½ лимона
- ½ великого банана
- 1 ст. л. з гіркою арахісової пасти «зі шматочками»
- 1 ст. л. кокосової олії
Приготування:
- Духовку розігріти до 170°C.
- У миску висипати вівсяні пластівці, додати банан і добре розім’яти вилкою.
- З лимона тонко зняти цедру. Бажано використовувати свіжу цедру і одразу терти її на пластівці, щоб отримати максимум аромату. Слід додати кокосову олію та арахісову пасту (ідеально підходить саме паста зі шматочками горіха, вона надає чудової текстури). Кокосове масло має бути м’яке, але не розтоплене, інакше тісто може вийти липкувато. У такому випадку можна накрити миску харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 30 хвилин. Усі інгредієнти добре перемішати вилкою.
- З тіста зробити невеликі кульки і плескати їх, щоб вийшли коржики. Викласти їх на лист, застелений пергаментом. Випікати 12-15 хвилин до рум’яності.