
Індгредієнти:
- 3 великі яблука
- 3 ч. л. кокосової олії
- 3 ч. л. тростинного цукру
- 1,5 ч.л. кориці
- 1 ст.л. арахісової пасти
- 1 ст. л. вівсянки
- Вершкове морозиво
Приготування:
- Для даного рецепту краще вибирати яблука з щільною шкіркою, наприклад Гренні Сміт, Айдаред, Джонатан.
- Яблука вимити, розрізати навпіл і вийняти серцевину. Кожну половинку яблука нарізати “гармошкою”. Надрізати шматочки завтовшки 3-4 мм, не прорізаючи яблуко остаточно. Розтопити 1 ч. л. кокосового масла і змастити кожне яблуко. Зверху притрусити тростинним цукром.
- Духовку розігріти до 190С. Прибрати яблука в духовку та пекти 5-7 хвилин.
- Тим часом змішати кокосове масло, що залишилося, арахісову пасту і вівсянку довгого варіння. Яблука дістати з духовки та начинити їх арахісовою сумішшю. Запікати до готовності ще близько 10 хвилин.
- Подавати теплими з кулькою морозива