fbpx

Запечена вівсянка з арахісової пастою, яблуками та чорносливом

Індгредієнти:

  • 120 мл. будь-якого молока (звичайного або рослинного)
  • 80 г яблучного пюре
  • 1 яйце
  • 1 ст. арахісової пасти
  • 4 шт. великої чорносливу
  • 1 невелике яблуко
  • 1 ч. л. кокосової олії
  • 1.5 склянки вівсянки (крупнозернової)
  • 1 ч. л. кориці
  • Дрібка солі

 

Приготування:

  1. У великій мисці добре змішати віночком молоко, яблучне пюре та яйце. Додати до цієї суміші сіль та корицю.
  2. Чорнослив добре промити та нарізати невеликими кубиками. Яблуко почистити і нарізати також невеликими кубиками.
  3. У молочну суміш підмішати вівсянку. Дати постояти 10 хвилин. Додати розтоплену кокосову олію, арахісову пасту та перемішати. Додати чорнослив та яблука і знову перемішати.
  4. Духовку розігріти до 170С. Форму змастити кокосовим маслом та викласти туди вівсянку. Випікати близько 35 хвилин до готовності.