
Індгредієнти:
- 3 великих, солодких персика
- ½ ч.л. кориці
- 2 ч. л. кленового сиропу або коричневого цукру
- 2 ч. л. кокосової олії
Для крему:
- 300 г. густого йогурту
- 1 ст. л. пасти з фундуку
- 1 ч. л. меду (краще рідкого)
Приготування:
- Сито застелити марлею в кілька шарів, висипати туди йогурт і прибрати в холодильник на ніч, щоб стекла зайва сироватка.
- Духовку розігріти до 180°C. Персики розрізати навпіл і очистити від кісточки.
- Форму для запікання змастити кокосовим чи вершковим маслом, викласти туди половинки персиків.
- У невеликій ємності змішати корицю, розтоплену кокосову олію та кленовий сироп або коричневий цукор. Змастити цією сумішшю половинки персиків. Запікати у духовці 25-30 хвилин.
- Останні 5 хвилин включити обдування, щоб цукор карамелізувався.
- Відважений йогурт змішати з пастою з фундуку та медом. Викласти крем на теплі половинки персиків. Подавати відразу.