Запечені персики з йогуртово-фундучним кремом

 

Індгредієнти:

  • 3 великих, солодких персика
  • ½ ч.л. кориці
  • 2 ч. л. кленового сиропу або коричневого цукру
  • 2 ч. л. кокосової олії

 

Для крему:

 

Приготування:

  1. Сито застелити марлею в кілька шарів, висипати туди йогурт і прибрати в холодильник на ніч, щоб стекла зайва сироватка.
  2. Духовку розігріти до 180°C. Персики розрізати навпіл і очистити від кісточки.
  3. Форму для запікання змастити кокосовим чи вершковим маслом, викласти туди половинки персиків.
  4. У невеликій ємності змішати корицю, розтоплену кокосову олію та кленовий сироп або коричневий цукор. Змастити цією сумішшю половинки персиків. Запікати у духовці 25-30 хвилин.
  5. Останні 5 хвилин включити обдування, щоб цукор карамелізувався.
  6. Відважений йогурт змішати з пастою з фундуку та медом. Викласти крем на теплі половинки персиків. Подавати відразу.