Запечені яблука з арахісовою начинкою

 

Інгредієнти:

  • 6 середніх яблук
  • 1 ст. л. з гіркою арахісової пасти
  • Жменя сушених журавлин
  • 2 ст. л. вівсяних пластівців
  • Дрібка меленої гвоздики
  • Дрібка меленого імбиру
  • ½ ч.л. кориці

 

Приготування:

    1.  Духовку розігріти до 200°C.
    2. Яблука вимити та вирізати серцевину.
    3. Журавлину замочити в теплій воді на 15 хвилин. Просушити паперовим рушником.
    4. Арахісову пасту змішати з усіма спеціями, журавлиною та вівсяними пластівцями. Нафарширувати яблука цією масою.
    5. Випікати до м’якості яблук. Близько 30 хвилин.
    6. Ця страва стане чудовим корисним десертом і укутає вас неймовірним ароматом спецій, горіхової пасти та яблук.