
Інгредієнти:
- 6 середніх яблук
- 1 ст. л. з гіркою арахісової пасти
- Жменя сушених журавлин
- 2 ст. л. вівсяних пластівців
- Дрібка меленої гвоздики
- Дрібка меленого імбиру
- ½ ч.л. кориці
Приготування:
-
- Духовку розігріти до 200°C.
- Яблука вимити та вирізати серцевину.
- Журавлину замочити в теплій воді на 15 хвилин. Просушити паперовим рушником.
- Арахісову пасту змішати з усіма спеціями, журавлиною та вівсяними пластівцями. Нафарширувати яблука цією масою.
- Випікати до м’якості яблук. Близько 30 хвилин.
- Ця страва стане чудовим корисним десертом і укутає вас неймовірним ароматом спецій, горіхової пасти та яблук.