
Індгредієнти:
- 350 г. сиру
- 3 яйця
- 45 г. великої кокосової стружки
- 1 ст.л. кокосової манни
- 5 фініків
- Цедра 1 лимона
Приготування:
- Сир добре розім’яти виделкою або якщо любите більш однорідну текстуру, то збити сир блендером.
- Додати яйця, свіжонатерту цедру лимона, кокосову манну. Все добре розмішати.
- Фініки очистити від кісточок, нарізати дрібними шматочками та додати до сирної маси.
- Наприкінці додати кокосову стружку. Краще брати велику кокосову стружку. Вона жирніша і запіканка з нею вийде соковитіша. Якщо стружка дрібна, то краще взяти на 5-10 г менше, так як вона вбере в себе більше рідини і може зробити суху запіканку.
- Духовку розігріти до 180С. Випікати запіканку 10 хвилин при 180С, потім понизити температуру до 160С і пекти до готовності близько 30 хвилин.