Запіканка без борошна та цукру

Індгредієнти:

 

Приготування:

  1. Сир добре розім’яти виделкою або якщо любите більш однорідну текстуру, то збити сир блендером.
  2. Додати яйця, свіжонатерту цедру лимона, кокосову манну. Все добре розмішати.
  3. Фініки очистити від кісточок, нарізати дрібними шматочками та додати до сирної маси.
  4. Наприкінці додати кокосову стружку. Краще брати велику кокосову стружку. Вона жирніша і запіканка з нею вийде соковитіша. Якщо стружка дрібна, то краще взяти на 5-10 г менше, так як вона вбере в себе більше рідини і може зробити суху запіканку.
  5. Духовку розігріти до 180С. Випікати запіканку 10 хвилин при 180С, потім понизити температуру до 160С і пекти до готовності близько 30 хвилин.