
Індгредієнти:
- 80 г. пшеничного борошна
- 60 г. рисового борошна
- ½ ч.л. розпушувача
- 2/3 ч. л. солі
- ¼ ч.л. гострого перцю
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. тахіні
- 60 мл. окропу
- 30 г. кунжуту
Приготування:
- Духовку розігріти до 200°C.
- У великій мисці змішати обидва види борошна, додати сіль, перець, розпушувач. Все добре перемішати вінчиком.
- У центрі зробити поглиблення, влити туди олію і додати тахіні.
- Влити в миску крутий окріп. Добре перемішати вилкою і об’єднати тісто руками. Тісто не повинне липнути до рук.
- Дати постояти 10 хвилин, накривши плівкою.
- Розкотити тісто на припиленій борошном поверхні в тонкий пласт близько 3 мм. Пласт зверху присипати кунжутом і злегка пройтися зверху качалкою. Вирізати печиво і наколоти вилкою у кількох місцях.
- Випікати 15 хвилин до золотистого кольору.