Хрумкі крекери з тахіні

 

Індгредієнти:

  • 80 г. пшеничного борошна
  • 60 г. рисового борошна
  • ½ ч.л. розпушувача
  • 2/3 ч. л. солі
  • ¼ ч.л. гострого перцю
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. тахіні
  • 60 мл. окропу
  • 30 г. кунжуту

 

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 200°C.
  2. У великій мисці змішати обидва види борошна, додати сіль, перець, розпушувач. Все добре перемішати вінчиком.
  3. У центрі зробити поглиблення, влити туди олію і додати тахіні.
  4. Влити в миску крутий окріп. Добре перемішати вилкою і об’єднати тісто руками. Тісто не повинне липнути до рук.
  5. Дати постояти 10 хвилин, накривши плівкою.
  6. Розкотити тісто на припиленій борошном поверхні в тонкий пласт близько 3 мм. Пласт зверху присипати кунжутом і злегка пройтися зверху качалкою. Вирізати печиво і наколоти вилкою у кількох місцях.
  7. Випікати 15 хвилин до золотистого кольору.